Kasper scorer av Jørn Jensen

9788251785365Boken heter ‘’Kasper scorer’’ og er skrevet av Jørn Jensen. Jørn Jensen har skrevet ganske mange bøker, han har blant annet skrevet alle Kasper bøkene. Denne boken inneholder 33 sider. De siste sidene inneholder litt fakta om hvordan man varmer opp og litt forskjellig. Den som har gitt ut boka er Damm. Boken er utgitt i 2001.

Kasper har startet på et lag, men det er problem, han har ikke fotballsko. Han får låne et par av Kim som går på fotball fra før av. Laget til Kasper skal trene idag, de varmer opp og etterpå skal de spille fotball. Så har dagen kommet, det er Kasper sin første kamp. Han starter på benken. Treneren ber Kasper varme opp.Når det er Kasper sin tur til å spille, sier treneren at han skal dekke nummer 12. Kim advarer Kasper og forteller at nummer 12 er rask, så han må holde følge med han og ikke la han slippe forbi. Kasper lar han så hvitt slippe forbi, han prøver og ta han igjen. Nummer 12 har ballen, Kasper ligger rett bak nummer 12. Kasper tar en sklitakling, og det var noe han aldri skulle gjort…

Vil du vite hva som skjer videre i fortellingen må du lese boka. Jeg synes denne boka var læringsrik og spennende. Denne boka passer best for folk fra 7-9år.

Gutt 7b

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s